Ez nem az-az igazi eredeti mignon……de igazán Isteni finom édesség, főként aki szereti a csokoládét,annak tuti választás!!!
Golyókhoz:
Először a golyókat az összes hozzávalóval összegyúrod,hogy kompakt,jól formázható masszát kapj. Általában már a rum nélkül is jól összeáll,a rummal már csak finomítani kell az állagán. Ebből a masszából formálj apró golyókat. Közben alacsony lángon vízgőz fölött olvaszd fel a kosarakhoz a csokit a margarinnal,és hagyd melegen,majd 1.5evőkanálnyit öntsd belőle minden papírkosárba(mert ugye kell az is ne a legkisebb de ne is a legnagyobb méretet válaszd).Rögtön a közepébe is nyomhatod a mogyorós golyókat,így a csoki feljebb emelkedik,és körbeveszi. Ekkor már mehet is be a z egész a hűtőbe,amíg a csoki meg nem dermed. Ez nekem egy örökké valóságnak tűnik:D de amúgy kb. 5 perc.
Utána már csak a papírkosarakat kell levenni róla!